Jetmaster stoepborden

 

 

!
direct

Stoepbord Jetmaster A1 Twinsnap

Hoogste kwaliteit rollerbase stoepbord op veren, met een kunststof voet met wielen. Voet is te vullen met zand of water, waardoor deze het geheel zwaarder maakt. Nieuwe uitvoering met alleen vertikale kliklijsten. Aan de boven- en onderzijde wordt de voorzetfolie achter de horizontale profielen gestoken. Meer weerbestendige uitvoering dan andere stoepborden, postermaat is 594x840mm. Geproduceerd in Europa.

direct

Stoepbord Jetmaster 70x100 cm Twinsnap

Hoogste kwaliteit rollerbase stoepbord op veren, met een kunststof voet met wielen. Voet is te vullen met zand of water, waardoor deze het geheel zwaarder maakt. Nieuwe uitvoering met alleen vertikale kliklijsten. Aan de boven- en onderzijde wordt de voorzetfolie achter de horizontale profielen gestoken. Meer weerbestendige uitvoering dan andere stoepborden, postermaat 700x1000mm. Geproduceerd in Europa.
direct

Stoepbord Jetmaster A0 Twinsnap

Hoogste kwaliteit rollerbase stoepbord op veren, met een kunststof voet met wielen. Voet is te vullen met zand of water, waardoor deze het geheel zwaarder maakt. Nieuwe uitvoering met alleen vertikale kliklijsten. Aan de boven- en onderzijde wordt de voorzetfolie achter de horizontale profielen gestoken. Meer weerbestendige uitvoering dan andere stoepborden. Postermaat is 840x1188mm. Geproduceerd in Europa.
direct
Klik hier

Aluminium fietsenstandaard met 2 kliklijsten Din A1 Classic

Onderhoudsvrije fietsenstandaard met twee kliklijsten voor posters Din A1. Ruimte voor vier fietsen.